0
nitrollers-200px

Normafa by Night – 2024-es Újdonság!

Nitrollers éjszakai elektromos roller túra off-road terepen a Normafa és az Erzsébet-kilátó körüli erdőkben, lenyűgöző budapesti panorámával

Ajándékutalvány elektromos roller túrára – Medium

A túra költsége /fő

17,900 Ft

A túra útvonala

Ajándékutalvány 1 főre – 01/03/06

MÉG FOGLALHATÓ ROLLER

07

Ajándékutalvány elektromos roller túrára – Medium

A túra költsége /fő

17,900 Ft

Ajándékutalvány 1 főre – 01/03/06

MÉG FOGLALHATÓ ROLLER

ÚTVONAL ALAPADATOK

További információk

Ajándékutalvány elektromos roller túrára nagy teljesítményű e-rollerekkel – Medium.

Mire használhatom: A MEDIUM utalvány az 05-ös vagy a 07-es túrák egyikére váltható be 1 fő részére. Tartalmazza a túra idejére egy elektromos roller és egy bukósisak bérlését, csoportos balesetbiztosítást és túravezetést.

Meddig használhatom: Az utalvány a rajta szereplő lejárati dátumig váltható be. A jelenleg értékesített ajándékutalványok 2024 április 1. és 2024 október 31. közt beválthatók.

Hogyan használhatom: Az utalványt a nitrollers.hu oldalon meghírdetett 05-ös vagy a 07-es túrák időpontjaiból egyet kiválasztva, a fizetési folyamat során lehet beváltani a rajta szereplő kuponkód megadásával.

  • 05-ös túra – Guckler Károly – és Árpád-kilátó vagy
  • 07-es túra – Normafa – Erzsébet-kilátó éjszakai túra

Jelen ajándékutalvány kizárólag a nitrollers.hu oldalon vásárolható meg és használható fel az ott kínált szolgáltatások, sporteszközök és felszerelések bérlésére. Az utalvány nem névre szóló, szabadon átruházható. Készpénzre vissza nem váltható.

Minden túra előtt egy kb. 30 perces vezetéstechnikai és balesetmegelőzési oktatást tartunk, ahol a résztvevők megismerkednek a nagy teljesítményű elektromos rollerekkel, a kezelőfelülettel, kipróbálják a különböző beállításokat és a fékeket. A túrákon csak 14 éves kor felett, a csomag részét képező bukósisakban lehet részt venni.

Minden túrát tapasztalt túravezető vezet, aki biztosítja, hogy csak a kijelölt útvonalon és a terepviszonyoknak megfelelő sebességgel közlekedjünk. Közben pedig vigyázunk a saját és mások biztonságára is.

Ajándékutalvány elektromos roller túrára nagy teljesítményű e-rollerekkel – Medium.

Túráink útvonalát a Kaabo cég legmodernebb, Wolf Warrior X típusú elektromos rollereivel tesszük meg. Ezek a kíváló off-road rollerek szinte egyedülálló meredek mászási képességgel, teljesítménnyel és strapabírósággal rendelkeznek. Bővebb információt a rollerekről az Eszközpark menüpontban olvashat. 

Minden off-road túrát egy 30 perces oktatás előz meg amely magába foglalja a védőfelszerelések bemutatását, a rollerekkel való megismerkedést, gyakorlást, balesetvédelmi és biztonsági tájékoztatót valamint a túra útvonalának rövid ismertetését. A túrákat tapasztalt túravezetők vezetik. Az ár tartalmazza a roller bérlést, védőfelszerelést, az oktatást, balesetbiztosítást és az idegenvezetést a túra teljes időtartamára.