0
nitrollers-200px

HÁRMASHATÁRHEGYI TÚRA - 05

17.900.- Ft / Fő | hossz: 10km | időtartam: 1,5 óra | nehézség: közepes

Fedezd fel velünk a Hármashatárhegy kilátóit erdei rollereink egyikével: Fenyőgyöngye – Guckler Károly-kilátó – Árpád-kilátó

Az elérhető szabad időpontokért görgess tovább.

Mi van a csomagban: Wolf Warrior X elektromos roller, full-face bukósisak, rollerkesztyű, túravezetés, csoportos extrém sport biztosítás, balesetmegelőzési és vezetéstechnikai oktatás.

Rövid leírás: E-rolleres kalandtúra Szépvölgyben

Az elérhető szabad időpontokért görgess lefele

Egy újabb izgalmas útvonal, ahol ötvözzük a betonút és az off-road kínálta élményeket. Az útvonal első szakaszán a Fenyőgyöngye előtti parkolóból  indulva a Guckler Károly-kilátó felé vesszük az irányt.
Ez a rész végig betonozott úton halad, így van lehetőség megbarátkozni a nagy teljesítményű rollereinkkel azoknak is, akik most próbálják a rollerezést először. Felfele a rollerek mászási képességét teszteljük, lefele pedig jöhet a downhill és a fékek bemelegítése.
A folytatásban pedig erdei terepen haladva  közelítjük meg az Árpád-kilátót, amely szakaszt jól kitaposott ösvények, biciklis nyomvonalak, gyökerekkel átnőtt és kavicsos-sziklás részek jellemeznek. Mindkét kilátóról gyönyörű budapesti panoráma tárul elénk, ezért hagyunk időt körbenézni és fotózkodni is.

Az útvonal és a terepviszonyok alapján ez egy Közepes nehézségű túra.

Találkozási pont: Fenyőgyöngye parkoló (Szépvölgyi út –  Hármashatárhegyi út találkozása)

A csomag tartalma:

Rollereink összkerékhajtással, dupla lengéscsillapítással, masszív felépítéssel, 35 fokos mászási képességgel és egy nagy akkuval vannak felszerelve. Tapasztalt túravezetőinkkel pedig széles mosollyal az arcodon térhetsz vissza, bármelyik útvonalra is esik a választásod.

E-rolleres kalandtúra Szépvölgyben

Mind a(z) 7 találat megjelenítve