0
nitrollers-200px

BUDAPEST NIGHT RIDE

15.900.- Ft / Fő | hossz: 10km | időtartam: 2 óra | nehézség: könnyű

ÉJSZAKAI VÁROSNÉZŐ TÚRA - 03

Járd be velünk Budapest nevezetességeit egy éjszakai túrán és csodáld meg a város fényeit Budapest legerősebb elektromos rollerein.
Indulási és érkezési hely: Hősök tere

Az elérhető szabad időpontokért görgess tovább.

Mi van a csomagban: Wolf Warrior X elektromos roller, full-face bukósisak, rollerkesztyű, túravezetés, csoportos extrém sport biztosítás, balesetmegelőzési és vezetéstechnikai oktatás.

Budapest Night Ride – éjszakai e-rolleres városnéző túra!

Az elérhető szabad időpontokért görgess lefele.

RÖVID ISMERTETŐ: 2024-től éjszakai túrákkal bővül a kínálatunk, melynek a városi útvonala a Budapest Night Ride.
Hősök teréről indulva budapesti városnéző túrára indulunk. Az Andrássy úton haladva elgurulunk az Opera mellett, majd a Deák-térről a Szent István Bazilikát útbaejtve a Parlament felé vesszük az irányt. Ezután a Margit-hídon átmegyünk a budai oldalra és a Duna mentén csorgunk lefelé a Várkert Bazár irányába.
Visszafelé pedig a Szabadság-hídon és az Astoria-n át jutunk vissza a Budapest-Eye óriáskerékhez az Erzsébet-térre, innen pedig a kiindulási pontra. Minden látványosságnál lehetőség van körbenézni és fotózni.

Az útvonal hossza és a terep adottságai alapján ez egy könnyű túra. A túra előtt egy balesetmegelőzési és vezetéstechnikai gyorstalpalót tartunk.

Találkozási pont: Hősök tere, Műjégpálya és Csónakázó előtt (keresd a Nitrollers furgont)

A Wolf Warrior X rollerek erős lámpáinak és a taposóba szerelt LED szalagnak köszönhetően éjszaka is biztonságos látási viszonyok közt gurulhatunk és attól sem kell tartani, hogy minket ne vennének észre már távolról.

Rollereink összkerékhajtással, dupla lengéscsillapítással, masszív felépítéssel, 35 fokos mászási képességgel és egy nagy akkuval vannak szerelve. Tapasztalt túravezetőinkkel pedig széles mosollyal az arcodon térhetsz vissza, bármelyik útvonalra is esik a választásod.

A csomag tartalma:

Budapest Night Ride – éjszakai e-rolleres városnéző túra!

Mind a(z) 4 találat megjelenítve