0
nitrollers-200px

NORMAFA BY NIGHT - 07

17.900.- Ft / Fő | hossz: 10km | időtartam: 1,5 óra | nehézség: közepes

Ha azt gondolod, hogy a Normafa már nem tud új élményt nyújtani számodra, akkor gondold újra! Csodálatos budapesti panoráma az Erzsébet-kilátó tetejéből és éjszakai off-road kalandok.

Az elérhető szabad időpontokért görgess tovább.

Mi van a csomagban: Wolf Warrior X elektromos roller, full-face bukósisak, rollerkesztyű, túravezetés, csoportos extrém sport biztosítás, balesetmegelőzési és vezetéstechnikai oktatás.

RÖVID ISMERTETŐ: Éjszakai e-roller túra a Normafán!

2024-től éjszakai túrákkal bővül a kínálatunk, melynek legizgalmasabb útvonalát a Normafa és az Erzsébet-kilátót övező erdők biztosítják. A Wolf Warrior X rollerek erős lámpáinak és a taposóba szerelt LED szalagnak köszönhetően éjszaka is biztonságos látási viszonyok közt gurulhatunk és attól sem kell tartani, hogy minket ne vennének észre már távolról.

A Normafától a Libegőig betonozott bringaúton haladunk, majd jön egy erős emelkedő az Erzsébet-kilátóig, amelynek tetejéről pazar kilátás tárul elénk a főváros éjszakai fényeivel. Ha azt gondolod, hogy a Normafa már nem tud új élményt nyújtani számodra, akkor gondold újra!
Innen ugyanis egy off-road nyomvonalon haladunk tovább és több kilométernyi erdei suhanás után térünk vissza a Normafához.
Rollereink összkerékhajtással, dupla lengéscsillapítással, masszív felépítéssel, 35 fokos mászási képességgel és egy nagy akkuval vannak szerelve. Tapasztalt túravezetőinkkel pedig széles mosollyal az arcotokon térhetsz vissza, bármelyik útvonalra is esik a választásod.

Az útvonal hossza, a terep adottságai és a túra éjszakai mivolta miatt ez egy közepes nehézségű túra. A túra előtt egy balesetmegelőzési és vezetéstechnikai gyorstalpalót tartunk.

Találkozási pont: Normafa Gyermekvasút (21, 21A, 212) buszmegalló melletti (Eötvös út) parkoló.  (Ebben a parkolóban nincs fizető automata, csak mobilfizetés vagy applikációs fizetés működik)

A csomag tartalma:

Éjszakai e-roller túra a Normafán!

Mind a(z) 4 találat megjelenítve