0
nitrollers-200px

VELENCEI TÓKERÜLŐ TÚRA - 08

20900.- Ft / Fő | hossz: 30km | időtartam: 2,5 óra | nehézség: könnyű

2024 egyik újdonsága a Velencei tókerülő elekromos roller túra!

Az elérhető szabad időpontokért görgess tovább.

Mi van a csomagban: Wolf Warrior X elektromos roller, full-face bukósisak, rollerkesztyű, túravezetés, csoportos extrém sport biztosítás, balesetmegelőzési és vezetéstechnikai oktatás.

RÖVID ISMERTETŐ: Velencei tókerülő e-rolleres túra

Az elérhető szabad időpontokért görgess lefele

A Velencei-tó körüli útvonallal egy régóta várt túránk vált elérhetővé az idei évtől, amely egy rövid szakaszt kivéve a teljes hosszában kerékpárúton és kerékpáros nyomvonalon halad. A táv hossza a pihenőktől és kitérőktől függően kb. 30 km, amit nagyjából 2.5 óra alatt teljesítünk, azaz ennyi idő alatt érünk körbe a Velencei-tó körül. Az útvonalon nincsenek nagy emelkedők sem lejtők, így egy kényelmes, vízparti gurulásban lehet része azoknak is, akik csak most ismerkednek a nagyobb méretű és teljesítményű elektromos rollerekkel.

Randi ötletnek vagy családi kikapcsolódásnak is nagyszerű program.

Az útvonal hossza, a terep adottságai és a korábbi visszajelzések alapján ez egy könnyű túra, így azok is biztonságosan részt vehetnek rajta, akik csak most ismerkednek a nagy telejsítményű elektromos rollerek világával. 
A túrát megelőzően egy balesetvédelmi és vezetéstechnikai gyorstalpalót tartunk, így mindenki kellő információval felvértezve vághat neki a kalandnak.

Tapasztalt túravezetőink és a masszív, összkerékhajtású, dupla lengéscsillapítással ellátott rollereink pedig garantálják, hogy mindenki bitonságban és széles mosollyal az arcán térjen vissza a túráról.
A gyönyörű környezet felfedezése mellett, velünk tapasztalatot szerezhettek a nagy teljesítményű rollerek világából és megismerkedhettek a biztonságos e-rollerezés alpajaival is. Útközben lesz alkalom fotózkodni és frissítőt is inni a kisebb pihenők alatt.

A csomag tartalma:

Rollereink összkerékhajtással, dupla lengéscsillapítással, masszív felépítéssel, 35 fokos mászási képességgel és egy nagy akkuval vannak felszerelve. Tapasztalt túravezetőinkkel pedig széles mosollyal az arcodon térhetsz vissza, bármelyik útvonalra is esik a választásod.

Velencei tókerülő e-rolleres túra

Mind a(z) 7 találat megjelenítve