0
nitrollers-200px

SZENTENDREI ÉLMÉNYTÚRA - 02

20900.- Ft / Fő | hossz: 30+km | időtartam: 3 óra | nehézség: közepes

Szentendrei elektromos roller túra egy Wolf Warrior X Pro-val. Tarts velünk egy dunaparti guruláson és kapcsolódj ki a Római parton vagy a szentendrei duna korzón.

Az elérhető szabad időpontokért görgess tovább.

Mi van a csomagban: Wolf Warrior X elektromos roller, full-face bukósisak, rollerkesztyű, túravezetés, csoportos extrém sport biztosítás, balesetmegelőzési és vezetéstechnikai oktatás.

Rövid leírás: Szentendrei elektromos roller túra

Az elérhető szabad időpontokért görgess lefele.

Duna Arénától indulva e-rolleres kirándulásra indulunk, uticélunk a szentendrei Duna korzó. Az újpesti vasúti hídat átszelve a Római parton lesz az első pihenőnk.
Egy frissítő és pár fotó után egy páratlan erdei kanyargós bringaúton haladunk a Dunával párhozamosan a következő megállóig, ami a Lupa-tó. Itt szintén tartunk egy pár perces pihenőt, majd meg sem állunk Szentendréig. Kitűnő minőségű betonozott bringaúton haladunk, ahol lesz lehetőség kipróbálni a nagy teljesítményű elektromos rollereink, a Wolf Warrior X Pro gyorsulását és feszegetni a hatótávját.
A szentendrei Duna parton lesz alkalom enni-inni, szétnézni a történelmi óvárosban és fotózkodni. Egy órányi szabad foglalkozás után indulunk vissza Budapestre.

Az útvonal hossza és a terep adottságai alapján ez egy közepes nehézségű túra.

Találkozási pont: Duna Aréna parkoló

A csomag tartalma:

Rollereink összkerékhajtással, dupla lengéscsillapítással, masszív felépítéssel, 35 fokos mászási képességgel és egy nagy akkuval vannak felszerelve. Tapasztalt túravezetőinkkel pedig széles mosollyal az arcodon térhetsz vissza, bármelyik útvonalra is esik a választásod.

 

Mind a(z) 10 találat megjelenítve