0
nitrollers-200px

ÉLMÉNYTÚRA - 06

15.900.- Ft / Fő | hossz: 15km | időtartam: 1,5 óra | nehézség: könnyű

Járd be velünk a Pilis és Dobogókő környékét erdei rollereink egyikével: Két bükkfa nyereg – Dobogókő – Pilis-tető (Boldog Özséb-kilátó)

Az elérhető szabad időpontokért görgess tovább.

Mi van a csomagban: Wolf Warrior X elektromos roller, full-face bukósisak, bringás kesztyű, túravezetés, csoportos extrém sport biztosítás, balesetmegelőzési és vezetéstechnikai oktatás.

RÖVID ISMERTETŐ: Dobogókő és Pilis-tető e-rolleres túra

Az elérhető szabadi időpontokért görgess lefele

Ez az elmúlt évek egyik közönségkedvenc túraútvonala, amely 90%-ban betonozott úton halad ezért azok számára is biztonságosan kipróbálható, akik még csak most ismerkednek a nagyteljesítményű elektromos rollerekkel.
A
 Két bükkfa nyeregtől indulva az autóúton haladunk a dobogókői kilátóig. Pár fotó és egy rövid pihenő után visszafordulunk, jön egy kis downhill, majd egy erdei kerékpáros betonúton vezet tovább az útvonalunk a Pilis-tetőre a Boldog Özséb kilátóig. A kilátó tetejéről gyönyörű pilisi panoráma tárul elénk ahol szintén lesz alkalom megpihenni és fotózkodni is.
Családi kikapcsolódásnak vagy baráti társaságoknak is egyaránt nagyszerű program lehet.

Az útvonal hossza, a terep adottságai és a korábbi visszajelzések alapján ez egy könnyű túra.

Találkozási pont: Két bükkfa nyereg – keressétek a Nitrollers furgont

Ez a túra szombatonként délelőtt és délután is indul, de igény esetén telefonos egyeztetés alapján máskor is lehetséges.

AYCM – All You Can Move / MultiSport tagsággal a túra első szakasza vehető ingyenesen igénybe a Két bükkfa nyereg – Dobogókő – Két bükkfa nyereg útvonalon. Ennek hossza 5,5km és kb. 30 perc. Az érvényes AYCM tagságot a túra elején ellenőrizzük. A teljes túrát a Pilis-tetőre vezető szakasszal 10.000 forintos kedvezményes áron vehetik igénybe, amely a helyszínen fizetendő.

A csomag tartalma:

Rollereink összkerékhajtással, dupla lengéscsillapítással, masszív felépítéssel, 35 fokos mászási képességgel és egy nagy akkuval vannak felszerelve. Tapasztalt túravezetőinkkel pedig széles mosollyal az arcodon térhetsz vissza, bármelyik útvonalra is esik a választásod.

Dobogókő és Pilis-tető e-rolleres túra

Mind a(z) 6 találat megjelenítve