0
nitrollers-200px

ÉLMÉNYTÚRA - 04

20.900.- Ft / Fő | hossz: 15km | időtartam: 2,5 óra | nehézség: NEHÉZ

Fedezd fel velünk a János-hegy és a Hárs-hegy kilátóit erdei rollereink egyikével:  Normafa – Erzsébet-kilátó – Kaán Károly-kilátó – Makovecz Imre-kilátó

Az elérhető szabad időpontokért görgess tovább.

Mi van a csomagban: Wolf Warrior X elektromos roller, full-face bukósisak, rollerkesztyű, túravezetés, csoportos extrém sport biztosítás, balesetmegelőzési és vezetéstechnikai oktatás.

RÖVID ISMERTETŐ:  Körtúra a János-hegy és Hárs-hely kilátóihoz – Haladó rollereseknek!

Az elérhető szabadi időpontokért görgess lefele.

Ez az Erzsébet-kilátós (01) túránk bővített változata. Egy igazán izgalmas és technikás útvonal, ahol egyszerre tapasztalhatjuk meg az elektromos rollerek hihetetlen gyorsulását és sebességét, valamint off-road szakaszok által garantált adrenalint.
Míg a Normafa-síháztól az Erzsébet-kilátó aszfaltozott bicikliúton is megközelíthető, addig a Kaán Károly és Makovecz Imre kilátókat már jóval nehezebb meghódítani.
A libegőtől az Erzsébet-kilátóig lehetőség nyílik kipróbálni a járművek maximális mászási képességét, visszafele pedig jöhet a downhill és a fékek tesztelése.
Ezután a János-hegyről a Hárs-hegyre gurulunk át, ahol erdei nyomvonalon közelítjük meg a Kaán Károly és a Makovecz Imre kilátókat, viszont a terepviszonyok miatt mindkét esetben az utolsó pár száz méter már gyalogosan tesszük meg. Mindegyik kilátónál hagyunk időt körbenézni és fotózkodni.

Az útvonal hossza, a terep adottságai és a korábbi visszajelzések alapján ez egy nehéz túra.

Találkozási pont: Normafa Gyermekvasút (21, 21A, 212) buszmegalló melletti parkoló. (Eötvös út) Figyelem, a parkoló fizetős!

A csomag tartalma:

Rollereink összkerékhajtással, dupla lengéscsillapítással, masszív felépítéssel, 35 fokos mászási képességgel és egy nagy akkuval vannak felszerelve. Tapasztalt túravezetőinkkel pedig széles mosollyal az arcodon térhetsz vissza, bármelyik útvonalra is esik a választásod.

János-hegyi körtúra Budapest kilátóihoz

Mind a(z) 8 találat megjelenítve