0
nitrollers-200px

ÉLMÉNYTÚRA - 01

15.900.- Ft / Fő | hossz: 10km | időtartam: 1,5 óra | nehézség: közepes

Az off-road erdei rollerezés új élményt kínál az adrenalin szerelmeseinek. Gyönyörű budapesti panoráma és erdei kalandok egy csomagban.

Az elérhető szabad időpontokért görgess tovább.

Mi van a csomagban: Wolf Warrior X Pro elektromos roller, full-face bukósisak, bringás kesztyű, túravezetés, csoportos extrém sport biztosítás, balesetmegelőzési és vezetéstechnikai oktatás.

RÖVID ISMERTETŐ: Normafa és Erzsébet-kilátó e-rolleres off-road túra

Az elérhető időpontokért görgess lefele.

Ez az egyik legizgalmasabb elektromos rolleres túraútvonalunk, amely ötvözi az aszfaltozott és off-road rollerezés élményét.  A Normafa-síháztól az Erzsébet-kilátó aszfaltozott bicikliúton is megközelíthető, így a teljesen kezdők is biztonságosan ismerkedhetnek a nagyteljesítményű elektromos rollerekkel. A libegőtől a kilátóig lehetőség nyílik kipróbálni a járművek mászási képességét, visszafele pedig jöhet a downhill és a fékek tesztelése. Hogy fokozzuk az adrenalint, innen erdei útvonalon térünk vissza a Normafához, változatos off-road terepen haladunk, érintve a Csacsi-rétet és a Gyermekvasútat.

Az útvonal hossza, a terep adottságai és a korábbi visszajelzések alapján ez egy közepes nehézségű túra.

Ha azt gondolod, hogy a Normafa már nem tud új élményt nyújtani számodra, akkor gondold újra! Ez az útvonal a tökéletes helyszíne az elektromos roller és a természet találkozásának.

Találkozási pont: Normafa Gyermekvasút (21, 21A, 212) buszmegalló melletti parkoló. (Eötvös út) Figyelem, a parkoló fizetős!

AYCM – All You Can Move / MultiSport tagsággal a túra első szakasza vehető ingyenesen igénybe a Normafa – Erzsébet-kilátó – Normafa útvonalon. Ennek hossza 5,5km és kb. 30 perc. Az érvényes AYCM tagságot a túra elején ellenőrizzük. A teljes túrát a hosszabb erdei off-road szakasszal 10.000 forintos kedvezményes áron vehetik igénybe, amely a helyszínen fizetendő.

A csomag tartalma:

Rollereink összkerékhajtással, dupla lengéscsillapítással, masszív felépítéssel, 35 fokos mászási képességgel és egy nagy akkuval vannak felszerelve. Tapasztalt túravezetőinkkel pedig széles mosollyal az arcodon térhetsz vissza, bármelyik útvonalra is esik a választásod.

Normafa és Erzsébet-kilátó e-rolleres off-road túra

Mind a(z) 11 találat megjelenítve