0
nitrollers-200px

Céges csapatépítő programok, amelyek ötvözik az aktív kikapcsolódást, az igazi kalandokat és a városi és erdei környezetünk izgalmas felfedezését.

A Nitrollers csapata elektromos rolleres off-road és városi túrákat, csapatépítő programokat és táborokat szervez. Budapest és a környék festői részein, lélegzetelállító panorámákkal és rejtett erdei helyszínekkel várjuk az adrenalin rajongókat. Nagy teljesítményű elektromos rollereink összkerékhajtással, elől-hátul masszív lengéscsillapítással és egy 50km megtételére elegendő nagy akkuval rendelkeznek. Állítható a végsebesség (10-70km/h között), a kezdeti gyorsulás és a maximális teljesítmény, így mindenki megtalálja a számára megfelelő és biztonságos beállításokat. 

Minden résztvevőnek full-face bukósisakot biztosítunk és további védőfelszerelések közül is választhattok az egyszerű térd és könyékvédőtől a gerincet is védő testpáncélig. Tapasztalt túravezetőink garantálják, hogy mindenki épségben térjen vissza és széles mosollyal az arcán emlékezzen vissza erre az egyedi élményre.

Hiszünk abban, hogy csapatépítő programjaink túlmutatnak a szokásos bowling vagy egy “all-you-can-eat” csomagon, de még egy 3×10 perces gokartozásnál is többet tartogatnak. Hiszen nálunk a pálya végtelen és változatos, elektromos rollereink zaj és károsanyag kibocsátás nélkül működnek és az elektromos hajtásnak köszönhetően gyorsulásuk páratlan. Minden túrát e-rolleres balesetmegelőzési és vezetéstechnikai gyorstalpaló előz meg, ami a későbbiekben is hasznos lehet a városi forgalomban.

Ha a bowling, a szabadulószoba vagy a go-kart már unalmas és kilépnétek a négy fal közül, akkor várnak rátok a nagy teljesítményű elektromos rollereink, izgalmas erdei és városi útvonalakkal, profi túravezetéssel, védőfelszereléssel és biztosítással egy csomagban. Járjátok be velünk Budapest kilátóit és a fővárost övező erdőket!

Örökítsétek meg az erdei kalandot a 360 fokos panoráma kameránkkal, amelyet később akár VR szemüvegben is újra átélhettek. Választhattok a már bejáratott túráink közül, de igény esetén egyedi útvonalat is tervezünk nektek!

Városi és erdei útvonalaink úgy lettek kialakítva, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő hosszúságút és nehézségűt.

A nagy teljesítményű, masszív rollereknek köszönhetően könnyedén eljutunk a főváros körüli kilátókhoz, de ugyanakkor hosszabb távok megtételére is kiválóan alkamasak.

Válassz meglévő útvonalaink közül Budapest, Dobogókő, a Velencei-tó vagy Szentendre környékén, de igény esetén egyedi túrát is tervezünk csapatodnak az országban bárhol, rugalmasan.

Több ezer e-rolleres kilóméterrel a hátunk mögött sikerült olyan útvonalakat és csomagokat összeállítanunk, amelyek garantálják, hogy egy adrenalindús kalandban legyen részetek, valamint  biztonságban és széles mosollyal az arcotokon teljen a program, bármelyik útvonalra is esik a választásotok.

A túrák mellett természetesen lehetőség van klasszikus csapatépítő játékokkal is kiegészíteni a programot. További részletekért lépj velünk kapcsolatba elérhetőségeink egyikén.

Részletekért és árajánlatért kérjük, töltsd ki a formot.