0
nitrollers-200px

ESZKÖZPARK

KAABO WOLF WARRIOR X PRO

Túráinkra 10 darab bérelhető nagy teljesítményű elektromos rollerrel, pontosabban Kaabo Wolf Warrior X Pro-val várjuk az érdeklődőket. 

Magyarországon elsőként vettük birtokba a 2021-es Wolf X modelleket, amik azóta is megbízható eszközei az erdei és városi suhanásnak. 

A Wolf Warrior X Pro tökéletes választás volt a Nitrollers csapata számára, hiszen off-road képes, nagy hatótávú, strapabíró, férfias megjelenésű rollerekre volt szükségünk a maradandó élmény eléréséhez.

A Wolf Warrior 11 és a Wolf King súlyához képest az X Pro pehelykönnyű, mindössze 33.8 kilogramm, ezzel még a Zero 10X rollernél is könnyebb, pedig jóval nagyobb akkumulátorral rendelkezik.

A meghajtásról két nagyon nyomatékos, 1100W alapteljesítményű motor gondoskodik, csúcsteljesítményük egyenként 2000W. Bőséges erővel rendelkezik, hogy felvigyen minket az akár 35 fokos emelkedőkön is.

Az dupla kormányrúdnak, az első teleszkópoknak és a hátsó rugózásnak köszönhetően kategóriájában verhetetlen menetstabilitás és komfortérzet jellemzi. 

A Minimotors vezérlőnek és kijelzőnek köszönhetően a motorok teljesítménye több lépcsőben szabályozható, így mindenki számára testreszabható, hogy mekkora legyen a kezdeti gyorsulás, az összeteljesítmény vagy a végsebesség.

Elől-hátul hidraulikus tárcsafékek segítenek úton és terepen is kordában tartani a sebességet.

Ez az első Kaabo roller, ami állítható RGB LED hangulatvilágítással rendelkezik, amely különösen az éjszakai gurulások során látványos!

A gyárilag felszerelt erős lámpáinak, és az autókból kölcsönzött dudájának nincs párja a piacon. A féklámpának, az indexnek, a lengéscsillapításnak és a teljesítményének köszönhetően, biztonságosan részt vehet a közúti forgalomban is.

Külön kérésre és előzetes egyeztetés alapján más típusú rollert is van lehetőség kipróbálni. 

Motor elhelyezkedése: Mindkét kerékben
Hatótáv: 50 – 100 km
Teljesítmény: 2 200 W
Terhelhetőség: 120 kg
Feszültség: 60 V
Kijelző: MINIMOTORS EYE
Váz anyaga: alumínium ötvözet
Méretek összecsukva: 1211*650*578mm
Összes eltárolt energia: 1 680 Wh
Töltési idő: 10 – 12 óra
Első lámpa: 2 db, LED
Kiegészítő világítás: RGB hangulatvilágítás alul

Lengéscsillapítás: elöl-hátul
Max. sebesség: 25 km/ó (szoftveresen limitálva)
Fokozatok száma: 3
Mászóképesség: 35 fok
Kerékméret: 10 „
Méretek: 1211*650*1228mm
Akkumulátor kapacitás: 28 Ah
Akku technológia: lítium-ion Samsung cellákkal
Fék: Regeneratív fék, dupla hidraulikus tárcsafék
Hátsó lámpa: 2 db, LED
Tömeg: 33,8 kg/db