0
nitrollers-200px

Bemutatjuk a Wolf Warrior X Pro elektromos rollert

Wolf X - nagy teljesítmény és könnyű kezelhetőség

Az elektromos rollerek népszerűsége egyre nő, de az egyes modellek képességei és kényelmi extrái nagymértékben eltérhetnek egymástól. A Wolf Warrior X egy rendkívül masszív és sokoldalú elektromos roller, amely számos előnnyel rendelkezik az átlagos e-rollerekhez képest.

Csak, hogy néhányat említsünk a Wolf X tulajdonságaiból:

  1. Off-road képességek: A Wolf Warrior X egy off-road roller, amely képes a legnehezebb terepeken is biztonságosan közlekedni. A 30 fokos mászási képességének és a masszív dupla első villájának köszönhetően a legmeredekebb emelkedőkön is könnyedén haladhat, miközben a kormányba kapaszkodva nem kell attól tartanunk, hogy az valahol ketté törik. 
  2. Terhelhetőség: A Wolf Warrior X 120 kg terhelhetőséggel rendelkezik, így a súlyosabb pilóták is biztonságosan használhatják.
  3. Erős motor: A Wolf Warrior X dupla motorral rendelkezik (mindkét kerékben), amelynek köszönhetően akár 70 km/órás sebességgel is képes haladni és akár 50-60km-t is képes megtenni egy töltéssel. Végsebessége és összteljesítménye több lépcsőben állítható, korlátozható.
  4. Kényelem: A Wolf Warrior X dupla lengéscsillapítással rendelkezik, amely garantálja a kényelmet, még a legnehezebb terepen is. Elől teleszkópos, hátul pedig rugós felfüggesztése van.
  5. Strapabíróság: A Wolf Warrior X szerkezete rendkívül strapabíró, amely biztosítja a hosszú élettartamot és a biztonságot. Váza alumínium-ötvözetből készült, amelyet a dupla kormányoszlop tesz még masszívabbá.
  6. Off-road gumik: A Wolf Warrior X direkt terepre szánt off-road gumikkal van szerelve, biztosítva a maximális tapadást és a nagyobb ellenállást a durvább terepen is.
  7. Elektronika és akku: A Dualtron rollerektől licenszelt Minimotors vezérlés és kijelző jóval megbízhatóbb a kínai megoldásokhoz képest, míg a Samsung akkumlátora garantálja a hosszú élettartamot és a nagyobb megtehető távolságot.

A fentiekből is láthatjuk, hogy nem egy mindennapi e-rollerről van szó. Aki már használt városi közösségi rollereket, az sejtheti, hogy mennyivel nagyobb komfortot adnak a 10 colos kerekek és az első-hátsó lengéscsillapítás. Ráadásul az összkerékhajtásnak köszönhetően elképesztő gyorsulásra képes, amit természetesen több szintben lehet szabályozni, hogy a kezdők is biztonságosan használhassák.

Amennyiben szivesen kipróbálnád a rendelkezésre álló 10 Wolf X egyikét, erre városi és off-road túráinkon egyaránt van lehetőséged. Akár egyedül, akár társaságban jönnél, biztosan emlékezetes élményben lesz részed. Ráadásul lehetőség van a túrákat 360 fokos kamerával rögzíteni, így az élmény bármikor feleleveníthető – akár egy VR szemüvegen keresztül is.